Despre noi

  

Din 2008 promovăm și distribuim cu profesionalism în strânsă colaborare cu liderul mondial Graco, echipamente de finisare prin pulverizare, aplicare a straturilor de protecţie, de circulare a vopselei, de lubrifiere, de aplicare izolatori şi adezivi, precum şi echipamente electrice de aplicare pentru industria construcţiilor, tehnologii inovatoare care stabilesc standardul de calitate într-o gamă largă de soluții de manipulare a fluidelor.

Dar nu ne oprim aici, investiţiile constante făcute în managementul şi controlul fluidelor vor continua să ofere soluţii inovatoare pentru o piaţă globală diversificată.

Punem mare preț pe serviciile complete oferite clienților noștri prin urmare depunem eforturi pentru a îmbunătăți continuu serviciile excelente de servisare / întreținere a echipamentelor din diverse domenii ale industriei:

Reușim să răspundem prompt solicitărilor clienților nostri.

Deținem în domeniu o echipă tehnică PROPRIE, eficientă și rapidă, asigurând prin aceasta garanția unei colaborări de lungă durată cu toți beneficiarii.

 

FURNIZORII NOȘTRI

Graco, principalul nostru furnizor este o companie americană fondată în 1926, lider mondial în producția de echipamente de manipulare, dozare și aplicare a fluidelor de orice natură.

 

 

Aplicațiile se regăsesc în domenii de activitate cum ar fi:

 

CleanLaser – companie germană producătoare de echipamente pentru curățare cu laser.

Aplicațiile se regăsesc în domenii de activitate cum ar fi:

 

SERVICII OFERITE DE NOI: