ECHIPAMENTE GRACO AIRLESS (FăRă AER): ... DE LA FINISARE îN STIL RUSTIC LA FINISARE ELEGANTă, CU ACOPERIRE FINă.

Echipamente Graco Airless (fără aer):

... de la finisare în stil rustic la finisare elegantă, cu acoperire fină.

Total diferite, măcar atât putem spune despre proiectele realizate cu echipamente Graco airless (fără aer).

De la finisări în stil rustic până la finisări elegante, cu acoperiri fine, RomCrete Echipamente vă pune la dispoziție pompe de vopsit și accesorii care vă ajută să finalizați lucrarea mai rapid, mai eficient și la o calitate superioară.

De ce un echipament airless?

Spre deosebire de cele cu aer, dependente de compresor, echipamentele airless (fără aer) nu au nevoie de acesta, deși pulverizează material la presiune ridicată.

Acestea sunt acționate de un motor electric care împinge materialul în duza pistolului de vopsit.

Presiunea ridicată din pistol atomizează materialul, rezultând o pulverizare extrem de fină, în plus folosesc
o cantitate foarte mică de material iar gazele nocive sunt aproape inexistente.

Echipamentele airless (fără aer) vă ajută să realizați proiecte mari, cu cele mai riguroase cerințe la o calitate excepțională și într-un timp foarte scurt.

Sunt ușor de transportat, ideale pentru șantiere, pot avea sistem de tragere direct din găleată, pulverizează o gamă largă de material, vopsea, grund, inclusiv vopsea cu vâscozitate ridicată și materiale bicomponente.

Toate echipamentele airless au în componență:

« Furtun - de diferite lungimi, în funcție de performanțele pompei. Acesta sporește mobilitatea și confortul operatorului.

« Pistol - acesta permite operatorului să controleze fluxul de material. Când trăgaciul este acționat se deschide o supapă ce are rolul de a permite materialului să fie pulverizat prin duză.

« Pompa – motorul electric angrenează un piston. Pompele cu piston sunt recomandate pentru materiale cu un
grad mai mare de vâscozitate. În cazul acestor pompe, pistonul se deplasează în sus creând astfel efectul de tragere, iar pe parcursul deplasării pistonului în jos împinge cu forță materialul în furtun.