POMPE DE VOPSIT ELECTRICE (AIRLESS/AIR ASSISTED) GRACO

Pompe de vopsit electrice (airless/air assisted) Graco

Echipamente profesionale electrice care oferă o finisare de calitate.

Graco și-a câștigat renumele în rândul vopsitorilor profesioniști datorită soluțiilor complete pe care le oferă indiferent de tipul finisării, pulverizării, vopsirii sau zugrăvirii.

Echipamentele de pulverizat air assisted (cu aer) sau airless (fără aer) au un randament de neegalat din punct de vedere al productivității oferind în același timp o finisare de calitate.

Graco și-a construit întrega reputație și încredere pe baza calității dovedite, performanței maxime și duratei de viață a echipamentelor.

Avantajele vopsirii cu un echipament airless (fără aer):

  • Un finisaj perfect obținut într-un timp foarte scurt, chiar și cu o vopsea de calitate inferioară sau medie.
  • Eficienţă ridicată - Cu ajutorul unui pistol de vopsit pulverizați cca. 300-1500 de metri pătrați / oră, față de vopsirea clasică (pensulă, rolă, trafalet) unde atingeți 30-100 de metri pătrați / oră, astfel salvați mult timp.
  • Îmbunătăţește aderența stratului de vopsea, şi prelungește durata de viaţă a lucrării – aparatul de vopsit airless (fără aer) va face presiune de 3000psi sau chiar mai mult, suflând vopseaua în particule foarte mici cu o viteză extrem de mare acestea afundându-se în perete.
  • Acoperire egală inclusiv în colțuri, canturi etc. (stratul de vopsea are aceeași grosime)- atunci când utilizaţi pensula sau trafaletul stratul de vopsea nu este egal.

Citiți un articol interesant aici.

GALERIE VIDEO

Accesorii

dot